Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Farmaceuti milionima podmićivali lekare KCV

Kroz formu sponzorstva projekata za ispitivanje lekova, pojedine farmaceutske kompanije podmitile su sa 1,8 miliona dinara grupu lekara Kliničkog centra Vojvodine (KCV), pokazao je izveštaj budžetske inspekcije Ministarstva finansija.

Parović: Razbijen kartel u kulturi Novog Sada

Šef odborničke grupe "Treća Srbija" u Skupštini Grada Miroslav Parović izjavio je da je na konkursu o finasiranju projekata iz oblasti kulture iz gradskog budžeta sve rađeno po zakonu i pravilima koja su usvojena u periodu kada je na vlasti bila Demokratska stranka.

Vučević: Rebalansom će biti ispravljeni propusti kod podele para za kulturu

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da postoji mogućnost da će kroz rebalans budžeta biti ispravljeni eventualni propusti koji su učinjeni prilikom dodele sredstava iz gradskog budžeta za projekte iz oblasti kulture, te da će pojedine kulturne manifestacije dobiti podršku kroz Turističku organizaciju Grada Novog Sada.

U petak odluka o reorganizaciji "Neobusa"

Privredni sud će u petak razmatrati plan reorganizacije novosadske fabrike autobusa "Neobus", kada će biti doneta i konačna odluka da li će nekadašnji gigant proraditi ili otići u bankrot.